Flätor

Igår hände det inget speciellt. Vi gick lite rundor på khaosan och även en gata som ligger bakom som nästan var bättre. Inga försäljare utan mer matställen, restauranger och pubar. Vi fick även för oss att fläta håret. 4 små flätor på ena sidan. Himla fint haha. 
Nu är vi ju i nytt land igen. Så jag körde igång morgonen med ytterligare en ögoninflammation och Emelie har dragit på sig en himla förkylning. Alltså jag undrar vad som hänt med immunförsvaret.... katastrof  
Idag har jag varit iväg och fått glasögonen fixande. 5 kronor ville dom ha och det fick dom så gärna. Sen har vi bara legat vid poolen. På helspänd. Dock blev det bara 2 timmar idag. Vår kropp behöver få vila lite från solen så imorgon ska vi se om vi tar oss till MBK för att låta dagen gå snabbare och även få vara ifrån solen. Och vem klagar på ett nerkylt shoppingcenter när det är så sjukt jävla varmt ute? Dock ska det inte bli någon shopping.... Vi fattar inte riktigt varför vi åkte till Bangkok så tidigt? Vi kunde varit kvar i Vang Vieng och kört tubing en gång till, eller två. Aja nu har vi bara 3 dagar kvar här, hoppas på att det går fort. Här finns inte alls för mycket att göra.... Vi vill till Filippinerna!!
RSS 2.0