Sista dagen

Igår blev det en lång dag vid poolen. När vi tänkte bege oss och duscha börja folk bjuda öl hit och dit så vi blev sugna vi med. Sluta med att när klockan var över 18 satte vi våra flaskor och gick. Det hade blivit som poolparty. Några spela hög musik på högtalare och det stod öl och ciderflaskor överallt runt poolen och alla prata med alla. Hade så kul!! Dessutom är det inte ofta man är brunast runt poolen men vi har lyckats haha! Fick så mycket beröm att vi hade snygg bränna, hel nöjda tjejer hahaha.  Men klockan blev snabbt mycket och efter vi duschat och gjort vid oss åkte vi till night market för att shoppa det sista innan hemfärd men vi hann inte inte bli färdiga ens... Efter 2 timmar var vi tvungna att åka hem och möta upp Nick och Romain, 2 killar från koh tao som jag dök med och som vi sen hängde med på kvällarna. Så kul att ses igen :)
Så det blev fest på kvällen, vilket Khaosan verkligen vet hur man levererar ! Kom i säng runt 05 och nu ligger vi lagom trötta vid poolen. 
Sista dagen idag alltså. Blandande känslor. Vi älskar ju Bangkok och nu när vi äntligen har pool så är vi båda som vattendjur och är inte så sugna att komma hem till ert fina väder... Men vi saknar ju er, så ska bli kul att komma hem! Men först, ikväll ska vi hinna med mycket. Shopping, massage, fixa fransarna, waxning och antagligen en och annan öl... Ses snart i Swedenland :D



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0