Dåligt väder

Igår var det inget vidare väder. Bara en massa moln på himlen så vi hyrde en moppe och sen körde vi. Körde och körde. Det är inga roliga vägar alls. Bara massa grusvägar med stenar stora som bollar. Men vi fick se massa. Målet var att åka runt och hitta gömda stränder men det gick inget vidare. Vi körde istället bara. Deras natur här är helt otroligt vacker. Stora fina berg men sen kommer man in i "byarna" och det gör så ont i hjärtat när man ser hur folk här lever och bor. Lådhus och små stånd till "affärer". Men där flög vi igenom på vår moppe och alla vinka och hälsa så glatt. Åh så fina folk. Stanna även vid några kor och fjanta oss haha innan vi körde tillbaka. Efter 2,5 timme på moppen var vi slut i både rumpa, rygg och huvud. Så vi körde hem och vila lite innan vi gick ut och åt.
Idag är vädret inte bättre. Det är så skönt att bara ligga i skuggan på stranden och lyssna på musik men samtidigt vill vi ju pressa nu sista tiden. Fint att komma hem efter 5 månader utomlands och fortfarande vara lika vita haha.... Ah vi håller tummarna, det är ju trots allt några dagar kvar och vår olja är beredd att koka ;) 
Nu väntar vi in vår lunch sen ska jag traska runt och hitta något bra dykar center och boka 3 dyk samt en gopro så det kan bli lite bilder under vattnet haha..... Det är ju ett måste :) 
Ikväll blir det fest på reggaebaren på stranden med några andra svenskar. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0