Manila flygplats

Hej våra trogna följare :)
Nu är vi på resande fot igen. Lite jobbigt lite skönt. Dags för nytt ställe och nya äventyr !
Klockan ringde 05.30, vi var ju inte direkt människor kan jag säga. Men vi klädde på oss och la ner det sista i väskorna sen gick vi och köpte lite att äta innan vi skulle åka iväg. Lammkebab med ris. Assssgoooott. 
En lite taxi, tuktuk eller vad de vill kallas hämta upp oss. Det blev verkligen baktungt. Killarna och väskorna därbak och vi fram. Ni ser den söta på första bilden :)
Sen tog vi båten över till fastlandet och sen minivan direkt till flygplatsen. Tog runt 2 timmar men jag hade 3 säten längst bak så har inte mycket att berätta om åkturen för jag sov som en stock! 
Framme på flygplatsen fick vi vänta en timme innan incheckningen öppna så vi sov ett tag till, på golvet denna gången. Alla var verkligen lika trötta (okej Florent vinner det för han festa till 04 inatt haha). Checka in, betala den dumma taxan som finns på alla flygplatser här i Filippinerna och sen gick vi och åt lite innan det var dags att flyga från Kalibo till Manila. Och här sitter vi nu. Väntar på nästa flyg över till Palawan, Puerto Princesa landar vi i. Vi vet inte riktigt om vi tar en natt där ikväll eller om vi kommer ta buss vidare direkt ikväll till El nido, som tar 6 timmar... Det är där vi kommer spendera sista tiden iallafall. Vi får helt enkelt se vad vi orkar ikväll när vi är framme :)
Nu har vi "bara" 3 timmar kvar innan planet går. Dags för en varm choklad så man får upp värmen lite. Här är svinkallt på flygplatsen. Och dessa stolar vi sitter i... Asså det är värre än att sitta på golvet. 
Förresten. Emelies mobil är död. Den höll 1,5 månad. Vi älskar våra asien-mobilen...... Så ni vet
Anonym
2015-03-18 @ 00:14:20

Hahahaha , söt gul fullastad taxi 😄. Luffare där ligger på golvet 😂. Hoppas ni är framme nu iallafall efter en sliten dag , värre än jobbet juuu 😄.
❤️ kramar

Anonym
2015-03-18 @ 00:14:20

Hahahaha , söt gul fullastad taxi 😄. Luffare där ligger på golvet 😂. Hoppas ni är framme nu iallafall efter en sliten dag , värre än jobbet juuu 😄.
❤️ kramar




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0